SAMBAL GORENG JAWA (TEMPE)
JUALAN : SETIAP HARI ISNIN & KHAMIS
Bahan-bahan :
- Ubi Kentang
- Kacang Tolol
- Tauhu Goreng
- Pucuk dan So'un
- Petai
- Daging Cincang
- Tempe
Harga : RM2.00 ke atas
SAMBAL GORENG IKAN BILIS (TEMPE)
JUALAN : SETIAP HARI SELASA, RABU & JUMAAT
Bahan-bahan :
- Ubi Kentang
- Ikan Bilis
- Tempe
- Kacang Tanah
Harga : RM1.00 ke atas
PECAL MYZONE
Bahan-bahan
- Pucuk Paku
- Pucuk Ubi
- Jantung Pisang
- Nangka
- Timun
- Tauge
- Tauhu putih
- Kuah Kacang MYZONE (Resepi Tradisional)
Harga : RM1.00 ke atas
IKAN BAKAR
IKAN KELI BAKAR AIR ASAM
JUALAN : SETIAP HARI
PECAL IKAN KELI BAKAR
JUALAN : SETIAP HARI ISNIN & KHAMIS
- Ikan Keli Bakar (Yiwak Lelee)
- Ikan Kembung Bakar
- Ikan Pari Bakar
- Ikan Talapia Bakar
- Disertakan Air Assam atau Kuah Cili Api Santan Cekur (Pecal)
Harga : RM 2.50 - RM 3.00 (Mengikut Saiz)
KERABU KERISIK |
Bahan-Bahan
- Tauge
- Daun Selom
- Nangka
- Pucuk Paku
- Limau Nipis
- Sotong atau Perut (Babat)
Harga : RM 1.00 ke atas
KELUBAN |
Bahan-Bahan
- Tauge
- Ulaman Kampung (Pucuk Betik/Kacang Kelisa/Ulam Pengaga/Pucuk Periang/Pucuk Cabang Tiga)
- Bunga Khantan
- Ulam Chekor
Harga : RM 1.00 ke atas
MASAK LEMAK CILI PADI
Jenis Ikan :
- Kembung
- Talapia
- Patin
Harga : RM 2.00 seekor / seketul
GULAI KARI
Jenis Ikan :
- Kembung
- Plotan
- Tenggiri Papan
- Tongkoi / Kayu
- Nyok Nyok
Harga : RM 2.00 seekor / seketul
ASAM PEDAS
Jenis Ikan :
- Pari
- Patin
- Kembung
Harga : RM 2.00 seekor / seketul
GULAI TAUCU
Jenis Ikan :
- Keli
- Sardin
- Kembung
- Patin
Harga : RM 2.00 seekor / seketul
GULAI TEMPOYAK PATIN
RENDANG PEDAS AYAM KAMPUNG
&
RENDANG KERISIK AYAM KAMPUNG
IKAN PEKASAM TALAPIA
HARGA : RM2.00 SEEKOR
IKAN CENCARU SUMBAT / TELUR MASIN / IKAN GORENG
Ikan Goreng :
- Keli
- Talapia
- Kembung
- Patin
- Tongkoi
- Sardin
Bahan-Bahan
- Timun
- Daun Selom
- Jantung
- Ulam Raja
- Pucuk Ubi
- Kacang Kelisa
Harga : RM 1.00 ke atas
Antara menu lain :
- Ayam Masak Krutub / Kicap / Kari / Kurma / Goreng Berempah / Rendang Kerisik / Merah
- Daging Masak Krutub / Kicap / Kari / Kurma / Rendang Kerisik
- Acar Buah
- Keladi Masak Lemak / Gulai Asam
- Dalca
- Sup Sayur
- Tom Yam
- Kanji
- Bubur
- Pajri Nenas / Terung
- Pelbagai Sayuran
No comments:
Post a Comment